pcinformatica
Tutorial gratuiti
3 Interventi
In giro nella rete esistono molti tutorial gratuiti, utilissimi per imparare a fare tante cose con il computer, ecco a voi alcuni link:
http://www.pcinformatica.eu
http://www.tutorialgratuiti.com
in costruzione. Potete collaborare con i siti indicati inviando il vostro materiale oppure diventando redattori dei siti o addirittura inviando via email a pubblicasu@pcinformatica.eu il testo, verrete citati come autori e linkati al sito se ne specificate uno, veramente carina come ide
Rispondi
Risposte
31-03-07 13:37 pcinformatica
A breve sarà online anche il nuovo sito TanteRisorse.com, chiunque volesse pubblicare nella sezione bambini.tanterisorse.com , favole, filastrocche, fiabe, giochi per bambini, canzoni e tutto ciò che riguarda il mondo dei bambini può farlo inviando il materiale a: webmaster"et"tanterisorse.com oppure registrandosi al sito e chiedendo al webmaster la collaborazione.
Grazie a tutti
21-04-08 23:49 iuliana07
CYBERSPACE--SPATIUL LUMILOR VIRTUALE
In ce era traim noi de fapt stimati contemporani????,in era Televiziunii? in era Atomica?,A computerelor? Era digitala?,
Era audiovizuala ?,Era postmoderna?.cred ca orice elev din primele clase de liceu iti va raspunde,,DA,,la fiecare intrebare.
Si nu va gresi.Era noastra a fost pe drept botezata in toate aceste feluri si inca in altele: era zborurilor cosmice,era informatuonala,a geneticii,a electronicii ,etc.etc.Dar denumirea principala a lumii in care traim tinde tot
mai mult sa fie,,Cyberspace,,Spatiul lumilor virtuale.,,Spatiul virtual,,al televiziunii s-a intalnit cu ,,Spatiul virtual ,,al Internetului,al Postei alectronice,al telefoanelor fixe si mobile,al faxurilor,al radioului...Toate astea la un loc formeaza azi Megaspatiul adica Cyberspace in care traim.E un fel ciudat de a trai. Viata noastra devine si ea tot mai ,,Virtuala,,in loc sa fie ,,Reala,,cum a fost totdeauna.Dar va intreb dragi contemporani -Viata noastra a fost vreodata chiar asa de reala ?????
Cine poate,sa-mi raspunda,,,
Iscritti al Forum (26)